Friday, May 25, 2007

Uvod



Život u Srbiji godinama je životinjarenje. Akcija "Godina azila za sve" pokrenuta je u samoodbrani. Kao nadahnuće poslužila je
vest da su srpski studenti tokom dvonedeljnog boravka u Nemačkoj "imali interno zezanje da traže azil".

Traženje azila podržavam, rado bih azil tražio za porodicu i sebe. Ne pružanje azila građanima Vojvodine, Beograda & Srbije bez Kosova je "veliki minus" Evropskoj Uniji. Mogli bi da nas prime, makar samo do dana kad u Srbiji ne umre, prirodnom smrću, i poslednji glasač SRS-a, DSS-a, SPS-a, ND-a, SPO-a, DS-a i ostalih SRB partija tako sličnih.

Evropska komisija je 2007. godinu proglasila "Godinom jednakih mogućnosti za sve". "Urbano zeleno" (
klikni) & "Kulturbunt" (Gugluj za više podataka) proglašavaju 2007. godinu "Godinom azila za sve" (žitelje Vojvodine, Beograda & Srbije bez Kosova) uz moto "Shodno tome - dabome".

Pridružite se! Pošaljite mejl na
shodnotomedabome@gmail.com

Nandor Ljubanović


NAPOMENA

Akcija "Godina azila za sve" je počela 10. maja na blogu Urbano zeleno (klikni). Desetak dana objavljivani su DODACI - informacije o toku akcije.

Akcija je u međuvremenu rasla i zaslužila svoj blog. Od danas na jednom mestu osnovne informacije o akciji, potpisnici (azilanti), medijska podrška itd. Uskoro i komentari. Kratko, pregledno, jasno - efikasno.

90 osoba je
do sada podržalo "Godinu azila za sve", šta vi čekate :)

Računajte na redovno ažuriranje :)

No comments: